Om denne side

Bedreinnovation.dk viser de områder hvor Rådet for Teknologi og Innovation investerer i udvikling de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutetters viden og service til danske virksomheder i årene 2013-2015.

GTS-institutterne indgår resultatkontrakter med Rådet for Teknologi og Innovation (RTI), om medfinansiering af udviklingen ny viden til danske virksomheder.

 

Rådet investerer mere end. 250 mio. kr. årligt i disse resultatkontrakter. Her på sitet kan du læse beskrivelser af de aktiviteter, som medfinansieres af RTI i resultatkontrakterne for 2013-2015. Resultatkontrakterne er indgået på baggrund af en proces der inkluderede en offentlig debat af samtlige projektforslag her på bedreinnovation.dk. Du kan se de oprindelige forslag og debatten om dem her.

Leder du efter noget bestemt, kan du enten selv indtaste søgeord i søgefeltet på siden, eller du kan navigere ind på forslagene under menupunktet ”Projekter”, hvor du kan finde aktiviteterne opdelt under institutternes navne eller under emner. Har du kommentarer til sitet, er du velkommen til at skrive til knj@fi.dk


Se ansøgningerne bag resultatkontrakterne på sitet fra 2012.
Klik her og gå til 2012 sitet.